Ulja

Ulja za za VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda, Mercedes, BMW, Fiat, Citroen, Peugeot, Ford, Toyota, Alfa Romeo

Castrol ulja www.castrol.com
Castrol ulja

Castrol ulja

Više od 100 godina Castrol je svetski dobavljač visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primenu.

Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih i tehnološki naprednih proizvoda koji se podvrgavaju dodatnim proizvodnim procedurama koje pružaju apsolutno jamstvo da je svaki proizvod najviše kvalitete. Castrol koristi isključivo najkvalitetnija bazna ulja i aditive koji imaju certifikat API. Odabir sirovina za proizvodni proces je vrlo pažljiv i rigorozan, jer se u proizvodnji isključivo mogu naći sirovine koje imaju odgovarajuće dozvole i certifikate. Sve Castrol fabrike poseduju certifikat TS 16949 koji jamči da Castrol proizvodi ispunjavaju najviše standarde u industriji motornih vozila.

CASTROL MAGNATEC 15W-40
Castrol Magnatec A3/B3 15W-40 je motorno ulje mineralne osnove koje omogućava bolju zaštitu motora u svim uvjetima rada. Preporuča se za suvremene benzinske i dizel motore. Djeluje od trenutka kad upalite motor zbog jedinstvenog sintetskog estera koji prianja uz površinu motora poput magneta i tako omogućava bolju zaštitu motora.
Pakiranje: 1l, 4l
Viskozitet: SAE 15W-40
Specifikacije/Odobreno po:ACEA A3/B3; API SL/CF; VW 505 00; MB 229.1.

CASTROL MAGNATEC 10W-40
Castrol Magnatec A3/B3 10W-40 je motorno ulje sintetske osnove koje omogućava bolju zaštitu motora u svim uvjetima rada. Djeluje od trenutka kad upalite motor zbog jedinstvenog sintetskog estera koji prianja uz površinu motora poput magneta i tako omogućava bolju zaštitu motora.
Pakiranje: 1l, 4l
Viskozitet: SAE 10W-40
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3; API SL/CF; VW 505 00; MB 229.1

CASTROL MAGNATEC DIESEL 10W-40
Castrol Magnatec Diesel B3 10W-40 je motorno ulje sintetske osnove koje omogućava bolju zaštitu motora u svim uvjetima rada. Preporučuje se za suvremene dizel motore. Djeluje od trenutka kad upalite motor zbog jedinstvenog sintetskog estera koji prianja uz površinu motora poput magneta i tako omogućava bolju zaštitu motora.
Pakiranje: 1l, 4l
Viskozitet: SAE 10W-40
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3; API CF; VW 505 00; MB 229.1.

CASTROL ENDURON 10W-40
Enduron 10W-40 je motorno ulje koje koristi sintetsku tehnologiju i preporučeno je za uporabu kod većine motora gospodarskih vozila i strojeva. Korištenjem Endurona 10W-40 produljuju se intervali zamjene ulja i osigurava duži životni vijek motora.
Pakiranje: 20l
Viskozitet:SAE 10W-40
Specifikacije/Odobreno po: ACEA E7/E5/E5; API CF; RVI RXD/RLD2; MB 228.5; MTU Type 3; MAN 3277; DAF produženi interval zamjene; Volvo VDS-2.

CASTROL MAGNATEC 5W-40
Novi Castrol Magnatec C3 5W-40 djelovanjem tehnologije inteligentnih molekula koje prianjaju uz površinu motora od trenutka paljenja omogućava bolju zaštitu motora u trenutku paljenja i grijanja. Preporuča se za suvremene benzinske i dizel motore sa ili bez turbo kompresora, te motore s Common Rail tehnologijom i motore s DPF jedinicama (hvatač krutih nesagorjelih čestica).
Pakiranje: 1l, 4l
Viskozitet: SAE 5W-40
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3/B4, C3; API SM/CF; VW 505 00, 502 00; MB 229.31.

CASTROL TXT 505 01 5W-40
TXT 505 01 je sintetičko motorno ulje koje je razvijeno posebno za vozila marki Volkswagen, Audi, Seat, Škoda i Ford koja imaju dizel motore s pumpa/brizgaljka sustavom napajanja goriva.Nova formula ovog ulja je primjerena i za benzinske motore s fiksnim intervalima zamjene ulja (15.000 km).
Pakiranje: 1l, 4l
Viskozitet: SAE 5W-40
Specifikacije/Odobreno po: API SL/CF; ACEA A3/B3/B4; VW 505 00, 505 01, 502 00; Ford WSS M2C917-A.

CASTROL SLX LL03 POWERFL. 5W-30
Castrol SLX Professioanl Powerflow VW Longlife III 5W-30 je potpuno sintetičko motorno ulje izrađeno u suradnji s Grupom VW, na osnovi niskog sadržaja pepela LOW SAPS, za suvremene benzinske i dizel motore s filterima krutih čestica u inovativnoj tehnologiji Clean Performance Technology. Ovu vrstu ulja preporuča Grupa VW.
Pakiranje: 1l, 4l
Viskozitet: SAE 5W-30
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3/B4; VW 504 00/507 00.

CASTROL EDGE 5W-30
Potpuno sintetičko ulje, koje koristi najnovije tehnologije te uvodi nove standarde čistoće motora i jamči sniženje emisije ispušnih plinova i bolju zaštitu okoliša. Primijenjena tehnologija produžava trajnost katalitičkih sustava koji smanjuju emisiju štetnih ispušnih plinova. Castrol EDGE 5W-30 prikladan je kako za dizel, tako i za benzinske motore, a ujedno ispunjava zahtjeve norma VW 504 00 i 507 00.
Zbog toga što ispunjava uvjete većine prethodnih norma koje je uveo Volkswagen, ulje može biti rabljeno i u novim i u starijim motorima. EDGE 5W-30, osim svojstava koja održavaju čistoću motora, posjeduje sustav koji štiti motor od habanja te jamči zaštitu modernih pogonskih jedinica FSI, TDI i turbo benzinskih motora.
Pakiranje: 1l
Viskozitet: SAE 5W-30
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3/B4; MB 229.51; VW 504 00/507 00; BWM Longlife-04.

CASTROL EDGE SPORT 0W-40
Castrol EDGE Sport 0W-40 je novo, potpuno sintetsko motorno ulje vrhunskih performansi. EDGE Sport 0W-40 osigurava odličnu zaštitu motora od trenutka paljenja i osigurava brži protok ulja što omogućava bolja ubrzanja motora. Ovaj proizvod zadovoljava najnovije standarde postavljene od strane BMW-a (BMW LongLife 04) za produljene intervale zamjene ulja.
Pakiranje: 1l
Viskozitet: SAE 0W-40
Specifikacije/Odobreno po: VW 502 00, 503 01, 505 00; MB 229.31 i 229.51; BMW LongLife 04; ACEA A3/B3/B4/C3; API SM/CF; Porsche odobreno (osim Cayenne V6).

CASTROL EDGE 0W-30
Potpuno sintetičko motorno ulje koje ispunjava najnovije standarde kvalitete. Namijenjeno je za većinu suvremenih pogonskih jedinica. Ovo ulje značajno poboljšava performanse motora u svim uvjetima vožnje, čak i u ekstremnim. Smanjuje potrošnju goriva i pouzdano štiti motor od habanja.
Pakiranje: 1l
Viskozitet: SAE 0W-30
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3/B4; MB 229.3, 229.5; GM-LL-A-025, GM-LL-B-025; VW 502.00/503.01/505.00; BMW LL01.


Mobil ulja www.mobil.com
Mobil ulja

Mobil ulja

Više od 25 godina Mobil 1 predstavlja vodeće sintetičko motorno ulje u svetu, koje se proizvodi u skladu s najzahtevnijim standardima kvaliteta.

Zbog toga mnogi proizvođači automobila stavljaju Mobil ulje u svoja vozila pre nego što ista napuste fabriku. Kako bi zadovoljio najstrože zahteve proizvođača automobila, Mobil koristi najkvalitetnija bazna ulja zajedno sa sistemom aditiva. Proizvedena uz korištenje visoke tehnologije, Mobil ulja su inovativni proizvodi koji značajno utiču na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okolinu i povećavaju performanse svakog motora.


Selenia ulja www.selenia.net
Selenia ulja

Selenia ulja

Za pravilno i dugotrajno funkcioniranje Alfa, Fiat i Lancia motora, iznimno je važno koristiti Selenia motorno ulje, jer maksimalno udovoljava specifičnim zahtjevima motora navedenih modela automobila.

Njegova sintetska formulacija nadilazi međunarodne specifikacije, maksimalno povećavajući performanse motora i njegovu zaštitu. Zbog vrhunske kvalitete baznog ulja i aditiva te pravilne ravnoteže svih sastojaka, Selenia ulje je maksimalno učinkovito bilo da se koristi kod naprednih motora s izravnim ubrizgavanjem, motora s više ventila ili kod turbo motora. Njegovi jedinstveni sastojci učinkovito smanjuju trenje i potrošnju goriva između dva intervala izmjene ulja.


Elf ulja www.lubricants.elf.com
Elf ulja

Elf ulja

ELF ulja povećavaju performanse vozila tako što učinkovito štite i produljuju radni vijek svakog motora.

ELF je dobavljač ulja za najveća i najprestižnija auto-moto natjecanja ( Formula 1, Moto GP, Paris Dakar i dr.),  jer je prepoznat kao ekspert koji kontinuirano ulaže u razvoj novih tehnologija za proizvodnju visoko kvalitetnih sintetičkih ulja za današnja moderna i zahtjevna vozila.
ELF ulja su savršeno prilagodljiva za sve vrste motora, a pri tom ispunjavaju uvjete najzahtjevnijih međunarodnih standarda kvalitete ulja (API, ACEA, SAE...). U svojoj raznovrsnoj ponudi ELF nudi motorna ulja za benzinske i diesel motore te sintetička maziva za sve benzinske motore.


Valvoline ulja www.valvoline.com
Valvoline ulja

Valvoline ulja

VALVOLINE nudi cjelokupan program standardnih motornih ulja, ulja za mjenjače i automatske mjenjače i druga maziva za automobile, koja su specijalno formulirana kako bi zaštitila motor svakog vozila.

U programu Valvoline konvencionalnih motornih ulja mogu se pronaći i multiviskozna i monogradna ulja. Multiviskozna ulja štite u svim klimatskim uvjetima, dok monogradna su formulirana za toplije uvjete. Sva Valvoline ulja su proizvedena uz korištenje napredne tehnologije koja osigurava visoke performanse i produžava radni vijek motora.


Total ulja www.total.com

Total ulja

Total ulja

Total ulja

U TOTAL-u su potpuno svjesni činjenice da suvremeni motori stavljaju ulje na test pri visokim temperaturama i teškim uvjetima vožnje.

Stoga je Total proizveo širok asortiman motornih ulja temeljen na naprednoj tehnologiji, koja zadovoljava potrebe svih automobila, motora ili različitih načina korištenja.
Asortiman Total motornih ulja dobiven je iz posebno odabranih sintetičkih ili polusintetičkih baznih ulja koji omogućuju visoko stabilnu viskoznost pri visokim i niskim temperaturama. Korištenjem vozila stvara se tanki premaz ulja oko najosjetljivijih dijelova motora, čime se osigurava poboljšana zaštita od trošenja, a povećava učinak i pod najtežim uvjetima vožnje.
Univerzalna mješavina deterdžentskih i disperzivnih aditiva održava motor čistim, a time daje i garanciju za izvanredan učinak i dugi životni vijek motora. Nadalje, aditivi pridonose smanjenoj potrošnji ulja i čistoći ispušnih plinova. Razvijena i proizvedena u suradnji s priznatim auto proizvođačima kao što su Peugeot i Citroen i u skladu s najzahtjevnijim standardima kvalitete ulja (ACEA, API, SAE..), TOTAL ulja efikasno štite motor od trošenja, olakšavaju prijenos snage i mijenjanje brzina.
Proizvedena uz korištenje visoke tehnologije, TOTAL ulja su inovativni proizvodi koji značajno utječu na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okoliš i povećavaju performanse svakog motora.