Pumpe za vodu, gorivo, ventili i protokomeri

Pumpe za vodu, gorivo, ventili i protokomeri za VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda, Mercedes, BMW, Fiat, Citroen, Peugeot, Ford, Toyota, Alfa Romeo

Pierburg pumpe i ventili www.kspg-ag.de

Pierburg pumpe i ventili

Pierburg pumpe i ventili

Pierburg pumpe i ventili

U ulozi dobavljača Pierburg je tradicionalno jedan od najbliskijih partnera automobilske industrije od njenih samih početaka.

Tvrtka je osnovana 1909. godine u Berlinu, trgovina čelikom joj je bila osnovna djelatnost. Tijekom 1928. godine, Pierburg je započeo proizvodnju karburatora i uskoro nakon toga postao jedini dobavljač svim njemačkim proizvođačima automobila i dobavljač mnogim međunarodnim proizvođačima motora. 1986.g. Pierburg je kupljen od strane Rheinmetall Grupacije i nakon dvije godine, udruživanjem s tvrtkom Kolbenschmidt, postaje dio grupacije Kolbenschmidt Pierburg AG.
Unutar ove grupacije Pierburg je postao ekspert za kontrolu emisije, dovod zraka, prigušne ventile i elektromagnetske ventile.

Desetljeća iskustva kombinirana sa sveobuhvatnim, inovativnim i globalnim znanjem u svim aspektima motora, vode Pierburg u njegovoj misiji rapidnog razvoja i unaprijed planirane proizvodnje motornih dijelova, modula i sustava. Pierburg razvija vrlo inovativna rješenja u pogledu proizvodnje pumpi goriva i vakuum pumpi. Svi ovi proizvodi odgovaraju visokim zahtjevima tržišta i standardima kvalitete koji vrijede u automobilskoj industriji.

Pierburg je postigao značajne rezultate paralelno s razvojem novih generacija motora kod kojih je smanjena potrošnja goriva, smanjena emisija štetnih plinova i unaprijeđene performanse, udobnost i sigurnost.
Kako bi se postigle sve ove značajke, Pierburg nudi visoko-tehnološka rješenja u proizvodnji AC električnih pumpi, EGR ventila, povratnih ventila, kao i drugih različitih pogonskih modula.
Sva ova napredna rješenja pomažu da se kreira ekonomičan i ekološki uravnotežen automobil. Kao i u prošlosti tako i danas, Pierburg aktivno sudjeluje u oblikovanju budućih automobila.