Filteri za gorivo, ulje, vazduh i klimu

Filteri za gorivo, ulje, vazduh i klimu za VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda, Mercedes, BMW, Fiat, Citroen, Peugeot, Ford, Toyota, Alfa Romeo

Knecht Mahile filteri  www.mahle.com
Knecht Mahile filteri

Knecht Mahile filteri

Kao razvojni partner u međunarodnoj automobilskoj i motornoj industriji i kao jedan o 3 najveća sustavna dobavljača, Mahle danas ne samo da je prisutan u svakom drugom vozilu nego i na auto-utrkama (Formula 1 i 24h utrke Le Mans), gdje natjecatelji opremljeni s Mahle proizvodima među prvima stižu na cilj.

Ova iskustva iz motor-sporta Mahle prenosi u serijsku proizvodnju zbog čega razvija vrhunske proizvode koji se mogu naći na skoro svim modelima vozila. Više od 140 poznatih proizvođača motora i vozila opremaju svoje motore s Mahle motornim dijelovima i filterima kao standardnom opremom. Najveća kompetencija firme Mahle je unutarnje sagorijevanje motora i njegovo neposredno okruženje.

U osam Mahle centara za istraživanje i razvoj uposleno je više od 2500 inženjera kako bi razvili najinteligentnija rješenja za motore. Spomenuti inženjeri razvijaju inovativne proizvode koji se proizvode u jednoj od 110 tvornica s 48000 uposlenih.

U svaki svoj proizvod Mahle ugrađuje prije svega kvalitetu što potvrđuju i certifikati najpoznatijih proizvođača automobila i renomiranih certifikacijskih kuća. Mahle također ima dugu tradiciju u proizvodnji filtera, jer je odavno prepoznao koliko je važno optimalno funkcioniranje filtera za cirkulaciju zraka i tekućina u motoru, tako da efikasno sagorijevanje zahtjeva dobru filtraciju. Pošto je za zdravlje ljudi vrlo bitan čist zrak, u firmi Mahle se s velikom pozornosti pristupa razvoju i proizvodnji filtera kabine (klime). Zajednička karakteristika svim Mahle filterima je da imaju visoku efikasnost u zaštiti ljudi, motora i okoliša. Postprodajno tržište-aftermarket ima pristup cjelovitom programu motornih dijelova i filtera u kvaliteti prve ugradnje. Jedina razlika između Mahle originalnih i zamjenskih dijelova je pakiranje.


Filtron filteri  www.wixfiltron.com.pl
Filtron filteri

Filtron filteri

Wix-Filtron jedna je od najvećih i najmodernijih poljsko-američkih joint venture firmi specijaliziranih za proizvodnju i distribuciju filtera ulja, filtera zraka, filtera goriva, filtera kabine, hidrauličkih i industrijskih filtera pod robnom markom Filtron.

U ponudi Filtron ima oko 2000 vrsta filtera originalne kvalitete za sve modele vozila, a godišnjom proizvodnjom od 50 milijuna filtera drže 42 % poljskog tržišta filtera.
Ispunjavajući striktne zahtjeve tržišta Filtron osigurava vrhunsku kvalitetu u proizvodnji filtera. Uz pomoć implementiranja sustava kvalitete ISO/TS 16949 (sustav kvalitete koji se odnosi na prvu ugradnju) i ISO 14001 (sustav kvalitete koji se odnosi na zaštitu okoliša) u svoje poslovanje firma Wix Filtron postala je ozbiljan partner kako vodećim proizvođačima automobila za prvu ugradnju (Volkswagen, General Motors, Ford, Seat, Fiat, Land Rover itd.), tako i ovlaštenim servisima na tržištu rezervnih autodijelova.


Clean Filters www.clean.it
Clean Filters

Clean Filters filteri

Kompanija Delgrosso S.P.A izgradila je svoju reputaciju na visokoj tehnologiji u proizvodnji filtera pod robnom markom CLEAN Filters.

Dugogodišnjim usavršavanjem proizvodnog sistema i saradnjom sa mnogobrojnim proizvodjačima automobila, kompanija je ostvarila visok stepen tehnologije u unapredjenju proizvodnje filtera ulja, vazduha, goriva i filtera kabine.

Na svim poljima Delgrosso S.P.A, sistem delovanja je sveobuhvatno zaokruzen; od visoke tehnologije i automatizacije kroz proizvodnju do testiranja; od snabdevenosti materijalima do skladištenja gotovog proizvoda i od prodaje do isporuke

Visok kvalitet CLEAN filtera je potvrdjen certifikatima rigoroznog standarda kvaliteta uspostavljenog na trzistu filtera; UNI ES 9001:2000 ISO/TS 16949:2002

Delgosso je odlicno pozicioniran na internacionalnom tržištu zahvaljujući odlučnosti da u potpunosti ispoštuju interese kupaca, kroz posebnu pažnju na njihove specijalne zahteve ispunjavajući visoke standarde tržišta.

Delgrosso S.p.A je održao visoku poziciju i medju vodećim proizvodjacima filtera ulja, goriva, vazduha i filtera klime u sektoru aftermarketa i OE proizvodnji, a svoju rasprostranjenost svakodnevno uvecava kako na italijanskom tako i na internacionalnom tržištu.


Hengst filteri  www.hengst.de
Hengst filteri

Hengst filteri

Jedan od vodećih proizvođača svih vrsta filtera za auto industriju sa dugom tradicijom. Poznat po najvišim standardima izrade Hengst je stalni snabdevač svetske auto industrije, kako filterima za prvu ugradnju, tako i za tržište rezervnih delova.


Purolator filteri www.pureoil.com
Purolator filteri Purolator filteri